vineri, 12 septembrie 2008

~Am prins buchetul !~

Rochie alba, flori, mire, nasi, poze, formatie, rude pe care nu le-ati vazut niciodata ... oboseala, mancare multa, inutil de multa, glume proaste facute de unchi beti. Caldura, fum de tigara, zgomot, muzica populara imposibil de dansat! Cam asta inseamna pentru mine o nunta. Probabil pentru miri nu este chiar asa cum am descris eu .. Mai mult ca sigur ca este mult mai rau. Noroc cu darul de la sfarsit, altfel chiar nu ar merita toata oboseala.

Din cate imi aduc eu aminte, niciodata nu mi-am imaginat propria nunta. Mereu m-am gandit ca as fi o mireasa aiurea, asa ca preferam sa imi imaginez ca nu o sa ma marit in rochie de mireasa.

La ultima nunta am prins buchetul. "Tu urmezi acum, trebuie sa te casatoresti!" striga mama mirelui. Lumea radea, mireasa radea. Eu insa sunt convinsa ca nu va fi nicio nunta. Nu are cum sa fie. Si oricum, nu as fi o mireasa frumoasa. Ma bucur sa le vad pe prietenele mele mirese, sa pozez mirese necunoscute in parc, este mai mult decat suficient pentru mine in materie de nunti.



O necunoscuta..

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buchetul de nunta prevesteste ceva tot timpul.. cine stie :)

altemps spunea...

Eu stiu :)

ratusca vesela spunea...

Buchetul miresei era la misto:)poate ca inseamna noroc in dragoste.