vineri, 19 decembrie 2008

~Plictiseala~


Ma plictisesc. Oare imi stie vreun sef blogul? Sper ca nu, pentru ca o sa recunosc ca nu am deloc chef de munca, m-am plictisit, deja m-am plictisit si de pierdut timpul.

Incerc sa postez ceva inteligent, sau ceva amuzant, sau macar niste poze mai interesante. Insa la cat de plictisita sunt, nici macar chef nu am sa gandesc/ compun/ caut poze. MA PLICTISESC. Oare cum rezista acei oameni care au slujbe la care nu fac nimic, unde pierd vremea toata ziua. Oameni gen functionarii ..

Uite asta subiect de discutie: functionarii. Pentru ca m-am mutat la casa mea a trebuit sa imi fac contract la curent, la gaz, etc. Incredibil ce viteze au oamenii aia de acolo! La curent cel putin mai aveam putin si ma duceam sa cumpar o arma si sa o omor. Imi venea sa strig la ea, sa ii zic ca e o vita. Insa la gandul ca o sa imi taie curentul.. m-am abtinut, am zambit fals (dar frumos) si am asteptat. Am asteptat sa isi termine ea povestile cu vitele ei de colege.

Noroc cu amintirea acelei tanti ca mi-a mai revenit si mie cheful. Ma apuc de munca. Ca doar sunt ultimele ore de munca inainte de vacanta. Oh, vacanta, zapada, poze. Deja e alta poveste.


O tanti - halal Magic World

Un comentariu:

Etta spunea...

Oh, am citit undeva ca plictiseala este cea mai subevaluata, si putin studiata, caracteristica umana (cel putin la nivelul maselor, pentru lideri e ABC-ul de baza). Romanii au luat-o in consideratie avand in vedere sintagma "paine si circ" (panem et circenses), sintagma care se pare ca exprima predispozitia maselor de a prefera o subzistenta asigurata si distractia (deci opusul plictiselii) IN FATA libertatii (libertatea, ce concept alunecos).

Frumoase flori are tanti din poza, oare cum se numesc? Da... poze. Sunt intotdeauna poze frumoase pe blogul acesta. Au o claritate (crisp) aparte. Super!