vineri, 26 decembrie 2008

~Stare de sarbatoare~

Daca mai vad un film cu mos Craciun, sau despre Craciun, sau despre bunatate, despre spritul sarbatorilor ... o sa o iau razna! Cat de bine mi-ar fi acum la munca, rezolvand tampenii, vorbind la telefon sau scriind mailuri! Cu greu m-as fi gandit acum o saptamana ca o sa ajung sa plang dupa munca.
Nu am nimic cu cei care traiesc aceasta sarbatoare, care iubesc aceasta sarbatoare. Eu nu sunt una dintre ei, dar hei, tot ce e diferit este binevenit in viata mea! Doar ca din pacate atata caz facut pe ideea de sarbatoare in familie, reuniuni de familie, cina festiva, colinde, bucurie, sentimente frumoase, toate astea pentru unii pot fi doar cutite infipte in inima. Cand stii ca nu ai cum sa ai pe cei dragi langa tine, este un efort incredibil sa treci de sarbatoarea asta. Ho ho ho, dar pe cine intereseaza de bietii nefericiti ...
Suntem prea egoisti sa ne intereseze suferinta altora. Chiar si suferinta celor care ne sunt alaturi.

"Daca o sa treaca si Craciunul asta, o sa fie bine...".

3 comentarii:

ender spunea...

i'm with you. niciodata nu mi-a placut craciunul, nu stiu de ce, tot timpul am avut o stare proasta, dar anul asta parca toata lumea a avut. cel putin in jurul meu. si oameni carora le place craciunul, tot depresivi au fost.
devenim mai tristi :(

ratusca vesela spunea...

Si de ce esti asa de singura de Craciun?...ca doar daca esti singur, se poate sa nu-ti placa sarbatorile de genul asta....m-am uitat sa vad ce mai scrii, esti bine? La multi ani!!!:)pup

altemps spunea...

La multi ani si tie! Multe impliniri in 2009 si nu numai :P

Singuratatea nu e singura cauza pentru depresie de sarbatori, cel putin nu e cazul la mine. Bine insa ca a trecut, iar pana la Craciunul urmator mai este :)

Pup si eu si sa mai vii pe aici :P