luni, 26 ianuarie 2009

~Am chef sa ma plang ...~

Parca toata lumea mea sta in loc, nimic important nu se intampla. Am senzatia ca fiecare zi seamana cu cea din urma, am senzatia ca am mereu aceleasi activitati, aceleasi ganduri, aceleasi asteptari. Nicio schimbare, nici macar in mintea mea. Poate ca si inainte aveam perioade din astea, dar atunci visam mai mult, atunci traiam mai mult in coco-land. Poate sunt eu pre invatata cu drame si cand lucrurile sunt calme ... mi se pare prea calm. Hmmm, enervant de calm!
Vremea asta de afara de tot cacatul! NU pot face nimic, nu e nici iarna, nici primavara, nu pot face poze, pentru ca nu e nimic interesant. Nu am mai facut o poza care sa imi placa de luni bune. Nicio poza de iarna care sa merite sa fie bagata in seama.
Nu imi iese nimic nici la munca, nu reusesc sa fac o nenorocita de interogare si ma demoralizez cu totul. De ce tre sa fie totul asa de complicat pentru mintea mea? De ce nu m-am nascut geniu?! 

Este numai luni? Este deja luni! Ce repede trece timpul asta ... 

A naibii interogare, de la ea a pornit totul!

4 comentarii:

Anonim spunea...

pai , orienteaza-te in interior, incepi in tip macro
birouri, mutre, coffee, creioane,pixuri, flori uscate ...sunt o gramada de lucruri ce asteapta sa fie fotografiate !
orice lucru marunt asteapta sa fie bagat in seama ..heh
treci treaba :)
Elvira

altemps spunea...

pentru interior trebuie lumina buna, subiecte interesante; avand in vedere ca vad zilnic aceleasi mutre, aceleasi obiecte, e mai greu de gasit ceva interesant :)
dar ai dreptate, mi-am dat doua palme si am trecut la treaba

ratusca vesela spunea...

E urat afara, vremea este morocanoasa, se intampla sa ai si-o stare mai proasta. Nici eu n-am fost prea inspirata ieri...ce naspa...nu-i nici iarna, nici toamna...de aia incep sa bat tarabana cu degetele pe birou:D Mersi de commentul ce l-ai facut pe blog cu cateva zile in urma.
Pupuci}{

altemps spunea...

a trecut si ziua de ieri, acum parca is mai bune lucrurile. poate au contribuit si clatitele facute aseara ;), poate sa fi fost filmul bun vazut, poate pur si simplu bucuria ca ziua de luni s-a terminat.