duminică, 19 aprilie 2009

~Inca ceva~

Din nou ceva sarbatori. Nu mai vorbesc de deprimare, altii mi-au luat-o inainte si sunt foarte de acord. Cred insa ca eu nu sunt facuta pentru sarbatori, nu pot sa ma bucur ca toti ceilalti de sarbatori. Poate asa devii cand pierzi pe cineva asa de drag, poate asa se intampla cand nu poti fi cu persoana iubita tocmai de sarbatori , poate asa se intampla cand vezi tristetea din ochii mamei.

Insa nu prea vad de ce am sa ma bucur. Exemplele din jur doar imi intaresc impresia de falsitate. Post doar de ochii lumii, sau doar de la mancare (parca postul insemna rugaciune, fapte bune, abstinenta.. in fine), mers la biserica in toale noi, sa te vada satul, mancat ca spartul in ziua de pasti si baut ca porcul (saracii porci, de ar stii ei cum vorbesc de ei). Parca nici nu prea ai ce sa sarbatoresti. Insa daca acum sunt zilele libere, doar acum te mai poti bucura de unele (!) rude pe care le ai la inima, mai auzi o barfa buna despre te miri ce verisoara ce a facut te miri ce chestie, mai ramai cu gura cascata la avutia unora, sau la umanitatea altora.

Prin urmare mica vacanta, mersul la tara, vizitatul rudelor a avut si partea ei frumoasa. Astept sa vad si din puntul de vedere al capturii care sunt rezulatele, asta doar in cateva zile. Ah, era sa uit: am avut grozava ocazie sa cunosc un cuplu frumos, pe care as dori sa am ocazia sa il mai intalnesc, un cuplu special ce imi da incredere ca in lume exista loc pentru noi toti. Mai ales pentru noi! :)

2 comentarii:

Etta spunea...

Legat de chestiunea cu falsitatea / autenticitatea trairilor si a credintei afisate de unii sau altii. Stiu exact la ce te referi, dar eu cred ca acei oameni nu au prea multe sanse sa fie autentici si sinceri, atunci cand acest lucru nu le prea reuseste nici in afara postului. Eu zic totusi ca merita puncte pentru incercare totusi, fiecare calatorie incepe cu primul pas.

Din pacate (si din fericire in acelasi timp), fiecare este responsabil numai pentru propriul destin si propria realizare spirituala.

Anyway, all in all, se pare ca ai avut un Paste destul de reusit. Great stuff :)

altemps spunea...

Cat timp ei sunt convinsi de ceea ce fac /*chit ca mie mi se pare o aberatie*/ cine sunt eu sa le pun la indoiala autenticitatea :). Important este ca nici mie sa nu mi se impuna.
Cat despre sarbatoarea mea, ei bine nu pot spune ca a fost reusita, de vreme ce imi consider zilele normale ca fiind de 1000 de ori mai bune decat orice zi de sarbatoare. Dar, din nou, asta's eu :D
Multumesc frumos de vizita :)