miercuri, 29 octombrie 2008

~Despre forumuri si blogurile altora~

Mi-am redescoperit o pasiune, sa ma dau pe forumuri, pe blogurile altora, inclusiv sa comentez la diverse postari. Buuun, pana aici toate bune si frumose. Mai ales cand descopar si eu un forum care dezbate probleme care ma intereseaza si despre care mi-am dorit sa aflu mai multe, sa gasesc alte pareri, etc. Sau in aceeasi ordine de idei, descopar un blog care dezbate subiecte de interes.
Problema vine in momentul in care ceea ce scriu este interpretat in forma si chip de altii. De ce unii nu pot accepta alte opinii decat cele proprii? Eu niciodata nu am spus: asa cred eu, asa este corect. Respect parerile celorlalti si astept ca parerile mele sa fie respectate. Asa fac in viata reala, poate in asta virtuala oi fi facut altfel, cine stie !?
Oricum, sper ca micul incident de azi sa nu ma fi lecuit de forumuri si bloguri. Nu de alta, dar am muncit destul, am chef sa mai iau si pauze, cat mai lungi si dese :)2 comentarii:

ratusca vesela spunea...

daca mi-ai da o sansa sa ma cunosti mai bine, ai vedea ca sunt foarte usor de ranit...iti respect opiniile, atata timp cat ma lasi sa cred in ce vreau eu.stiu ca n-o sa schimb lumea, dar sunt libera sa cred si de cele mai multe ori, optimismul este cel mai important.numai bine..

altemps spunea...

Vai, eu sunt ultima care sa isi impuna parerea, sa nu ii respecte pe ceilalti. Tot ce am comentat a fost pur si simplu expunerea convingerilor mele. Nu te contestam, iti aratam si alt punct de vedere. Fiecare suntem diferite, avem povesti diferite.

Eu personal te admir, iti admir dorinta de a schimba si optimismul.

Numai bine si tie! :)